Dieren

Dieren

Altijd al een leuke foto van je hond, kat of ander huisdier gewild, maar de foto’s die je met je telefoon maakt zijn wazig en niet goed? Regel dan een fotoshoot van je huisdier (en eventueel jezelf) bij mij!

Pepper-71

Ik kan met mijn mobiele studio naar je toe komen, of we kunnen een leuke locatie bij jou in de buurt zoeken om de foto’s te maken. We gaan een uur lang de leukste foto’s van je huisdier maken, met zijn favoriete knuffel, als hij/zij lekker aan het ravotten is met zijn/haar vriendjes, als ze lekker liggen te slapen of gewoon een mooi portret!

Kay-18

Wat zit er bij inbegrepen?

  • 1 uur fotograferen van je huisdier (Maximaal 2 huisdieren en eventueel jezelf erbij).
  • alle foto’s worden mooi bewerkt en digitaal naar je toegestuurd in websiteformaat met watermerk (lange rand maximaal 1200 px).
  • 1 A4 print van de mooiste foto die je zelf mag uitzoeken.

Wat kost dit?

De prijs van de huisdierenshoot is €79,- en omdat ik een echte dierenvriend ben en omdat ik het beste voor heb met de dieren, heb ik een speciale prijs als u aan kan tonen dat uw huisdier uit het asiel komt, dan kost de huisdierenshoot maarliefst €60,-! Voor locaties buiten de regio Amsterdam reken ik €0.35 per kilometer.

kay-13

Heb ik je enthousiast gemaakt en wil je een shoot regelen of heb je gewoon nog wat vragen? Neem dan gerust contact met mij op via info@dennisvandenelzen.com of bel mij via 06-52 658 338.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.