Het mooie aan Jaisalmer

Het is alweer twee jaar geleden dat ik in India ben geweest, maar ik blijf er nog vaak aan terug denken. Met name ook Jaisalmer, een plaatsje in het westen van India. Het stadje zelf is mooi, het is net of je in de film Alladin terecht bent gekomen. Vanuit Jaisalmer kun je prachtige meerdaagse tochten maken door de woestijn, hobbelend op de rug van een dromedaris. `s nachts slaap je onder een kleedje in de woestijn en boven je zie je miljoenen sterren sprankelen, prachtig!

 

De foto’s heb ik allemaal in Raw gemaakt, om zo achteraf het meeste uit de foto’s te kunnen halen. Je voelt je veilig als je met je apperatuur in Jaisalmer rondloopt, de mensen zijn vriendelijk en je mag ze gewoon fotograferen. Wel moet je uitkijken met het verwisselen van je lenzen in de woestijn en in de stad, er zweeft veel fijnstof rond in de lucht waardoor je sensor vies kan worden!

 

jaisalmer-199 jaisalmer-194 jaisalmer-157 jaisalmer-123 jaisalmer-97 jaisalmer-83 jaisalmer-77 jaisalmer-64 jaisalmer-50 jaisalmer-276

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

One Response to Het mooie aan Jaisalmer

  1. Kim zegt:

    Hele mooie foto’s, ik wil naar India!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *