Review: het Saal-Digital fotoboek

Een tijdje terug kreeg ik een e-mail van Saal Digital met de vraag of ik een fotoboek wilde uitproberen en er een review over wilde schrijven. Aangezien ik net een prachtige wereldreis achter de rug had, en dus genoeg redenen om een fotoboek te maken, greep ik deze kans met beide handen aan! Na wat zoekwerk koos ik voor een 28×19 cm liggend fotoboek (a4 formaat) met een matte, gewatteerde cover om mijn foto’s in af te laten drukken.

Al op het eerste gezicht was ik blij met deze keuze! De cover ziet er goed uit, mede door de matte afwerking, omdat je zo minder weerspiegeling hebt dan wanneer je een glanzende cover neemt. De cover voelt ook stevig maar zacht aan door de gewatteerde inhoud. De kwaliteit van de foto op de voorkant is ook erg goed. Op de achterkant zit wel een hele kleine matrixcode, maar dat vond ik in principe niet storend.

Saal digitaal-21

Wanneer je het boek openklapt kun je ervoor kiezen om meteen al aan de binnenkant van de cover een foto te zetten, zodat je niet een lelijke witte binnenkant hebt. Een leuke optie! De bladzijden zijn verder zo gemaakt dat ze naadloos in elkaar over lopen, dit is mooi als je bijvoorbeeld een panoramafoto hebt (zoals op de foto hieronder) of wanneer je een foto over het midden van het boek wil laten lopen.

Saal digitaal-23

De bladzijden zelf zijn ook lekker dik en van goede kwaliteit. Door de matte afwerking heb je weer minder last van de spiegeling en komen je foto’s optimaal over.

Saal digitaal-28

Saal digitaal-32

Al met al ben ik enorm tevreden over het fotoboek van Saal-Digital. Voor dit boek (36 pagina’s in het formaat 28x19cm, met gewatteerde cover en een matte afwerking) betaal je €40,95 exclusief €4,95 verzendkosten. Het is een mooi stevig boek met goede kwaliteit afdrukken en dik papier en dus waar voor het geld. Een mooie manier om je foto’s te kunnen laten zien!

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *